Założyłem temat więc pozwolę sobie zacząć:
Widać, że zabrakło ledwie dwóch literek, ale mnie to bardzo rozbawiło. Kali jeść, Kali pićKazimir pisze:Ja za to wyczekiwał uważnie patrząc przed siebie

Widać, że zabrakło ledwie dwóch literek, ale mnie to bardzo rozbawiło. Kali jeść, Kali pićKazimir pisze:Ja za to wyczekiwał uważnie patrząc przed siebie
To zaliczamy tê magiê do pradawnych, czy nie? XDCyrus pisze:Mówiê mu, ¿e czujê magiê okna w samym terenie, a on na to, ¿e siê mylê, i ¿e jest to zaklêcie ognia...
Szerokiej drogi, ja się tu przekimam.
Wolałbym raczej żebyś zadawała pytania, nie umiem opowiadać tak ad hoc o sobie bez punktów zaczepienia
No nie mogłem się powstrzymać...W tej chwili oczywiście, ciało mam elfickie, natomiast generalnie należę do rasy dużo starszej i o wiele potężniejszej, choć znacznie mniej licznej. Zgadnij, kim jestem - powiedział elf uśmiechając się do niej zadziornie po czym golnął sobie z gwinta
W miarę jak przybliżała się coraz bliżej
strzeliła go w twarz
jej stUp dotykały morskie fale
:DW kamiennych otworach widać było otwory
:D No bo po co majordomus na dworze, przecież karczmarz może obsługiwać szlachetnie urodzonych po godzinach pracy w tawernie xDVarlein pisze:Ciągle zamyślony rzucił karczmarzowi monetą, z cichym stwierdzeniem
- Wino proszę - po czym już z butelką wrócił się do swojego pokoju.
Ciekawe dlaczego, prawda?Dwaj przyjaciele jak przystało na porządnych dworzan spędzali swoje życie pośród wystawnych bali i biesiad. Żaden z nich nie chciał wyjść jednak za mąż
Rozumiem z tej wypowiedzi, że geje są bezpłodni i z założenia nie mogą być legendarnymi rycerzami. x|Anzhela pisze:(...) hetero bo spłodził córkę(...) Nie szargajmy opinii legendarnego rycerza(...)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości