Od czego zacząć? Może od początku...
Imię moje Marzena, urodziłam się i mieszkam we Wrocławiu, a w tym roku skończę 18 lat.
Co mogę jeszcze dodać? Raczej nie wyróżniam się mocno z tłumu, typowa dziewczynka, która zna swoje obowiązki zarówno w szkole jak i w domu. Uczęszczam do 2 klasy liceum o dumnym profilu biochem, gdyż w przyszłości planuje zostać weterynarzem. Uważam że zwierzęta w porównaniu do ludzi to o wiele czystsze istoty pozbawione typowo ludzkich negatywnych cech, takich jak fałsz. Jedyną istotką której nie mogłabym dotknąć to pasi konik - fobia jeszcze z czasów dziecięcych, a poza nią nic mi nie przeszkadza. Pająki - mogą być ( ani mnie nie brzydzą ani przerażają) węże- śliczne!
Wychowywałam się w towarzystwie starszego brata i kuzyna stąd pewnie moja miłość do raczej nie-babskich rzeczy- gram w LoL'a, strzelankę jak mi jakaś fajna w łapki wpadnie, oglądam piłkę nożną ( liga hiszpańska i francuska), bardzo lubię fantastykę i sci fi - głównie klasyki gatunku choć i nowymi projektami nie pogardzę. Z filmów to uwielbiam horrory, ale tylko te robione z klasą.
Kocham rywalizację i ruch niemal na każdym polu- nawet jeśli wiem że nie mam szans staram się próbować, bo przecież nie mam nic do stracenia.
Czytam, pisze opowiadania, jeżdżę na wystawy psów a nie tak dawno temu jeździłam konno.
Jestem uczciwą, nieśmiałą i wrażliwa osobą, którą łatwo zranić ale ze względu na własną dumę nie zwykłam się przyznawać gdy czyjeś słowa zabolą - łatwiej jest przerobić wszystko w żart.
Lubię czasem, a nawet częściej obejrzeć dobre anime czy przeczytać mangę, a z muzyki to wolę gdy muzyka daje mi kopa- Linkin Park, Breaking Benjamin, ale nie ograniczam się do jednego gatunku więc i zbiory utworów mam bardzo zróżnicowane

Jest jeszcze zapewne wiele rzeczy o których nie wspomniałam, a powinnam, więc jeśli nikogo nie zniechęciło to co napisałam to zapraszam do rozmowy na pw lub na mojego aska:
http://ask.fm/Sayamaka#_=_ choć z góry mówię że jest raczej "młody" i zbyt wiele się na nim nie dzieje