Uprzedzam, że rozpiszę się na tyle, że czytanie wam zajmie, duuuużo czasu...

No to na imię mi Mikołaj, a miałem mieć Kacper. Ale me siostry (dwie, starsze) wolały Mikołaja. A ja sam wolałbym Kacper. No dobra. No to drugiego imienia nie mam... Mam, tak, tu was pewnie zaskoczę, że ja taki młody, bowiem mam jedyne 15 lat (rocznikowo :D ).
Obecnie uczęszczam do... Nie uwierzycie - gimnazjum. Drugiej klasy. Czym się interesuję? Można powiedzieć że trochę sportem. Lubię sobie pograć w piłkę nożną, ze starymi znajomymi. A wręcz uwielbiam jeżdżenie na łyżwach, nie, nie figurowe :D Lubię też trochę siatkówkę, ale jednak preferuję piłkę nożną. Mieszkam na wsi, chociaż parę lat temu, mieszkałem jeszcze w mieście. Jakoś się już przyzwyczaiłem do tego, że mieszkam na wsi, chociaż i tak w każdą sobotę, jestem cały dzień niemal w dawnym mieście, dojeżdżam pociągiem. Chlubię się tym, że zająłem III miejsce (wczoraj) w gimnazjalnym konkursie ( trudnym dyktandzie ) Chociaż z polskiego, mam dość słabą trójkę, ale się z niej cieszę. Moim ulubionym przedmiotem NIE jest w/f, wolę historię, z moim wybitnym nauczycielem, uwielbiam go... :D No i oczywiście informatykę, chociaż mój nauczyciel do tego przedmiotu, wcale nie uważa, że jestem, wystarczająco dobry, by uczestniczyć np. w konkursach, jak to robię z historii. A, zdziwiłby się, gdyby zobaczył co tworzę w czasie wolnym... Jestem średniego wzrostu, mierzę coś koło 175cm. Mam niedowagę, chociaż wcale nie wielką, moja matula, twierdzi że jestem szkielet, a ważę 60 kilo :D Albo i 50? Nie pamiętam, chwilę się nie mierzyłem... :D Nie cierpię muzyki... (Jako przedmiotu), chociaż sam tworzę, tak amatorsko, ale jednak.
Jestem czasem denerwującym, złośliwym chłopakiem, a czasem wręcz przeciwnie! :D
No nie wiem czy mam jeszcze coś do powiedzenia. Chyba nie.