NIEAKTUALNE
Archiwum Alarańskie ⇒ Nie masz z kim pisać? - ZBLOKOWANY I PRZENIESIONY
- Skowronek
- Senna Zjawa
- Rasa: Leśny Elf
- Profesje: Złodziej , Skrytobójca , Szpieg
- Kontakt:
Skowronek szuka towarzystwa. Rasa i charakter postaci nie mają znaczenia, co do płci niewielką przewagę mają mężczyźni, ale nie jest to warunek konieczny. Pasowałyby mi w miarę częste odpisy (raz na 1-3 dni), a to, o czym nie wspomniałam wyżej, jest do dogadania. Chętnych zapraszam na
.
NIEAKTUALNE
NIEAKTUALNE
- Galanoth
- Zsyłający Sny
- Rasa: Lodowy Elf
- Profesje:
- Kontakt:
Galanoth pisze:Sir Galanoth, Książę Północy Której Nie Ma Nawet Na Mapie, potrzebuje towarzyszki do dość specyficznego, okraszonego poczuciem humoru i groteską wątku fabularnego. Na czym polega szarada przygody?
Zdobycie Ars Amandi w dziedzinie AM, lecz bez wiadomo czego. Plan fabularny jest, luźny scenariusz owszem, ale wymaga chęci i aktywności, by.... wstąpić do burdelu. To tyle, jeśli miałbym nie zdradzać szczegółów. Kontakt nalub GG. 0:)
Powtórzę, bo w wyniku splotu dość głupiutkich zdarzeń z linią przypadku... straciłem
- Archael
- Przybysz z Krainy Rzeczywistości
- Rasa: Wampir
- Profesje: Opiekun , Nauczyciel , Wędrowiec
- Kontakt:
Poszukuję wątku, lub osoby/grupy do rozpoczęcia nowego wątku. Ktokolwiek nie boi się pisać z parą krwiopijców - zapraszam na
: )
NIEAKTUALNE
NIEAKTUALNE
Ostatnio edytowane przez Archael 10 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
Nowe wcielenie Łowcy Piratów szuka towarzystwa. Najlepiej w którymś z miast portowych od strony Oceanu Jadeitów. Płeć, rasa i wiek obojętne.
NIEAKTUALNE
NIEAKTUALNE
Początkujący gracz szuka chętnych do wspólnego pisania. Jestem otwarty na propozycje lokalizacji oraz fabuły. Zainteresowanych zapraszam na
.
nieaktualne
nieaktualne
Ostatnio edytowane przez Azuris 10 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
- Dérigéntirh
- Senna Zjawa
- Rasa: Smok
- Profesje: Mag , Mędrzec , Wędrowiec
- Kontakt:
Poszukuję towarzysza/y dla Haxama, nietypowego stwora golemopodobnego. Nie mam pojęcia, jak wyglądałaby gra z nim, więc ostrzegam, że wątek może nie toczyć się zbyt łatwo.
NIEAKTUALNE
NIEAKTUALNE
- Isthalla
- Błądzący na granicy światów
- Rasa:
- Profesje:
- Kontakt:
Potrzebuję współgracza do stosunkowo luźnej przygody bez narzuconego tempa odpisów — zależy mi na przyjemności i komforcie pisania dla obu stron, bez presji. Nie interesuje mnie jedynie wątek sprowadzony do samej rozmowy między postaciami czy klasycznego przesiadywania w karczmie. Mile widziana krzepka postać męska, wiedząca, za który koniec trzyma się miecz i nie obawiająca się wszelakich niebezpieczeństw, jakie mogą skrywać rumowiska, opuszczone świątynie oraz cmentarzyska Alaranii. Z chęcią popiszę jednak z każdym zainteresowanym, także w wątku liczącym sobie więcej, niż dwóch graczy. Zapraszam chętnych na
.
/Nieaktualne.
/Nieaktualne.
Ostatnio edytowane przez Isthalla 10 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
Poszukuję przygody, do której mógłbym dołączyć lub towarzyszy do stworzenia takowej. Ilość współtowarzyszy obojętna. Regularność odpisywania jest mi obojętna, przystosuję się. :>
- Shila
- Szukający drogi
- Rasa: Człowiek, Łowczyni Nagród
- Profesje:
Potrzebujesz kogoś do mokrej roboty? Eskorta? Napaść? Inna działalność najemnicza? Najemniczka do wynajęcia! 
niektualne
niektualne
- Medard
- Splatający Przeznaczenie
- Rasa: Wampir
- Profesje: Władca , Mag , Badacz
- Kontakt:
Czekanie na Faraoniastego doprowadzi mnie do uświerknięcia. W razie czego pisać na
. Mam dosyć :>
So I bless you with my curse
And encourage your endeavour
You’ll be better when you’re worse
You must die to live forever Jim Steinman
Every night, and every morn,
Some to misery are born.
Every morn, and every night,
Some are born to sweet delight.
Some are born to endless night. William Blake
Pies patrzy na człowieka z szacunkiem, kot z pogardą, a świnia jak równy z równym. porzekadło Vaerreńczyków
And encourage your endeavour
You’ll be better when you’re worse
You must die to live forever Jim Steinman
Every night, and every morn,
Some to misery are born.
Every morn, and every night,
Some are born to endless night. William Blake
Pies patrzy na człowieka z szacunkiem, kot z pogardą, a świnia jak równy z równym. porzekadło Vaerreńczyków
Poszukuję wątku, do którego mógłbym dołączyć lub osoby/osób, by takowy stworzyć. Czas odpisu jest mi obojętny. Jedyny wymóg, to start w Szepczącym Lesie. Pisać
, jak coś 
/NIEAKTUALNE
/NIEAKTUALNE
Ostatnio edytowane przez Verfnir 10 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
-
Rayla
- Przybysz z Krainy Rzeczywistości
- Rasa:
- Profesje:
- Kontakt:
Biedna pokusa jest biedna, bo nie ma z kim pisać
nieaktualne
nieaktualne
-
Feyla
- Kroczący w Snach
- Rasa: Alarianin
- Profesje: Rzemieślnik , Kupiec
- Kontakt:
Poszukuję nowego zlecenia dla kowalki.
Złodziejka, po raz pierwszy na tym forum, szuka kogoś do:
- okradzenia,
- wspólnego skoku stulecia,
- wspólnej ucieczki,
- niezwykłej przygody.
Inne warianty dozwolone i bardzo mile widziane.
Proszę o pisanie na
Nieaktualne
- okradzenia,
- wspólnego skoku stulecia,
- wspólnej ucieczki,
- niezwykłej przygody.
Inne warianty dozwolone i bardzo mile widziane.
Proszę o pisanie na
Nieaktualne
- Avalon
- Szukający drogi
- Rasa: Kotołaczka
- Profesje:
- Kontakt:
Meow
Kotołaczka szuka kogoś do wspólnej przygody, najchętniej kogoś kto nauczyłby ją paru przydatnych umiejętności (Skrytobójstwo, walka sztyletami, kradzież itp...)
AKTUALNE
Kotołaczka szuka kogoś do wspólnej przygody, najchętniej kogoś kto nauczyłby ją paru przydatnych umiejętności (Skrytobójstwo, walka sztyletami, kradzież itp...)
AKTUALNE
Biedna i samotna pani pirat (i inne niekoniecznie legalne zawody) szuka wątku... Im bliżej Jadeitowego Wybrzeża tym lepiej.
NIEAKTUALNE
NIEAKTUALNE
Ostatnio edytowane przez Vasir 10 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.