Nieaktualne
Archiwum Alarańskie ⇒ Nie masz z kim pisać? - ZBLOKOWANY I PRZENIESIONY
- Linnea
- Błądzący na granicy światów
- Rasa: Leśna Elfka
- Profesje:
- Kontakt:
Leśna elfka która została przeniesiona gdzieś portalem chętnie dołączy do grona zacnych osób (albo prędzej do nich wyskoczy xD)
Nieaktualne
Nieaktualne
Ostatnio edytowane przez Linnea 10 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
-
Alinsa
- Szukający Snów
- Rasa: Wampir (z leśnego elfa)
- Profesje:
- Kontakt:
Ludu Duloc! Chciałabym zaoferować na forum swoje usługi usługi pogrzebowe. Znudziła Ci się się gra? Napisz na
. Zakład pogrzebowy "Game Over" uśmierci twego gracza szybko i bezboleśnie. Dla wybrednych klientów oferuję bardziej kreatywne rodzaje zgonów, ale wymaga to od gracza zaangażowania. A może skasowało Ci KP po awarii i wolisz pozbyć się postaci zamiast tracić czas na reanimacji. Dzięki moim usługom szybko zwolnisz miejsce na slot postaci. Skromnie służę śmiertelnej, antropomorficznej personifikacji. Głównym celem wampirzycy jest pozbawić twą postać głowy i innych wnętrzności w celu poznania anatomii. Nie czekaj, napisz już dziś! Masz krew? Podziel się posiłkiem!
Oprócz tego jestem również gotowa na propozycje normalnych wątków lub kampanii.
Aktualne!
Oprócz tego jestem również gotowa na propozycje normalnych wątków lub kampanii.
Aktualne!
Ostatnio edytowane przez Alinsa 10 lat temu, edytowano łącznie 2 razy.
Czy warto trollować różne fora?
- Tak, warto - jak najbardziej.
- Tak, warto - jak najbardziej.
- Kéytha
- Rasa: Kotołak
- Profesje: Złodziej , Skrytobójca , Kurtyzana
- Kontakt:
Kotołaczka jest "chętna" do wątku
Nie ważne co, byle nie znowu karczma 
-
Ilia
- Mieszkaniec Sennej Krainy
- Rasa: Leśny Elf
- Profesje: Zwiadowca , Strażnik , Uzdrowiciel
- Kontakt:
Elficka strażniczka szuka trudnych i ambitnych wyzwań by udowodnić swoją wartość. Tematyka i miejsce wątku dowolne, zależy mi tylko na tym by biorący w nim udział mieli pomysł lub przynajmniej zarys tworzonej historii.
Zaginął kot... Nie, to nie ten wątek.
Chętnie dam się komuś przygarnąć. Z góry mówię:
- nie mam pomysłu na wątek, ale z przyjemnością pobłaznuję w cudzym.
- nie umiem walczyć, polować, spanie jest fajnie i dużo narzekam.
Chętnie dam się komuś przygarnąć. Z góry mówię:
- nie mam pomysłu na wątek, ale z przyjemnością pobłaznuję w cudzym.
- nie umiem walczyć, polować, spanie jest fajnie i dużo narzekam.
- Kain
- Błądzący po drugiej stronie
- Rasa: Alarianin
- Profesje:
- Kontakt:
Pierwsze wcielenie Łowcy Piratów poszukuje towarzystwa w mieście Meanos. Płeć, wiek i rasa nie mają znaczenia.
Wątek z aktualną przygodą
Wątek z aktualną przygodą
- Gerathor
- Rasa: Człowiek
- Profesje:
- Kontakt:
Hej!
Gerathor - były inkwizytor, awanturnik i kawał drania - chętnie rzuci się w wir przygód i awantur. Żelastwem wymachuje jak mało kto, a i zabawić się przy flaszce dobrego napitku też lubi. Nie stroni od kobiet, ale płeć i rasa współtowarzyszy jest mu obojętna, tak samo jak miejsce startowe, bo to włóczęga, którego los może rzucić w każdy zakątek świata.
Dla mnie samego byłby to świetny pretekst, żeby przypomnieć sobie, jak się gra w PBF, a także odświeżyć realia świata.
To jak? Masz odwagę przyjąć do drużyny tego skurczybyka, czy sam ma zastąpić Ci drogę?
Gerathor - były inkwizytor, awanturnik i kawał drania - chętnie rzuci się w wir przygód i awantur. Żelastwem wymachuje jak mało kto, a i zabawić się przy flaszce dobrego napitku też lubi. Nie stroni od kobiet, ale płeć i rasa współtowarzyszy jest mu obojętna, tak samo jak miejsce startowe, bo to włóczęga, którego los może rzucić w każdy zakątek świata.
Dla mnie samego byłby to świetny pretekst, żeby przypomnieć sobie, jak się gra w PBF, a także odświeżyć realia świata.
To jak? Masz odwagę przyjąć do drużyny tego skurczybyka, czy sam ma zastąpić Ci drogę?
Szukam chętnych do pisania. Wiek, rasa i płec są mi obojętne. Jedynym wymogiem jest wytrwałość w pisaniu
Chętnych gorąco zapraszam na pw 
Ostatnio edytowane przez Kashmeer 10 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
- Ragnex
- Rasa: Piekielny - Łowca Dusz
- Profesje:
- Kontakt:
Brak pieniędzy, czyli szukam zleceniodawcy ew. mogę pomóc przy brudnej/czystej robocie.
Jeśli szukasz kogoś, kto nienawidzi demonów, jest sarkastyczny i zmienia się w popiół to dobrze trafiłeś!
Jeśli szukasz kogoś, kto nienawidzi demonów, jest sarkastyczny i zmienia się w popiół to dobrze trafiłeś!
Krasnoludzki naukowiec oferuje swoją pomoc w zakresie inżynierii/alchemii. Równocześnie chętnie podejmie się wszelkich wyzwań w zamian za miejsce i czas do prywatnych badań, ewentualnie za uczciwą zapłatę (na szczytny cel - otworzenie własnego warsztatu/laboratorium)
Tylko poważne oferty! xD
Tylko poważne oferty! xD
Lisołak (lisołaczka? nie wiem jak to napisać) o dużej znajomości magii umysłu i emocji szuka pracy/towarzystwa. 
- Gewein
- Błądzący po drugiej stronie
- Profesje:
- Kontakt:
Potrzebuję kilku, najlepiej od 2 do 5 osób aktywnych. Aby otworzyć nowy wątek Jeśli ktoś byłby chętny na nową przygodę. Proszę o pisanie na
Po więcej informacji względem wątku jaki chciałem poprowadzić.
Wątek najwyraźniej padł więc...szukam chętnych do wspólnej przygody z pogodnym staruszkiem
jedynym wymogiem jest to, a by postać nie była zła do szpiku kości (trochę złą jeszcze wytrzymam
)
-
Hayden
- Profesje:
- Kontakt:
Pirat Hayden chętnie przyłączy się do osoby lub grupy osób albo zacznie z kimś zupełnie nową sesję (myślę o 2-4 graczy w wątku).
Dysponuje sporą ilością czasu (obiecuję wpis przynajmniej raz dziennie) oraz dużymi pokładami pomysłów, które ma nadzieję wraz z Wami zrealizować.
Swoją drogą jest otwarty na Wasze pomysły i propozycje, które zawsze są dla niego bardzo mile widziane.
Do wątku zaprasza postaci zarówno te dobre jak i złe, sojuszników oraz wrogów. Płeć i rasa są dla niego bez znaczenia.
Jego jedynym warunkiem jest przebywanie z początku w mieście portowym lub na oceanie - a więc blisko wody :>
Chętnych zapraszam na
.
Aktualne
Dysponuje sporą ilością czasu (obiecuję wpis przynajmniej raz dziennie) oraz dużymi pokładami pomysłów, które ma nadzieję wraz z Wami zrealizować.
Swoją drogą jest otwarty na Wasze pomysły i propozycje, które zawsze są dla niego bardzo mile widziane.
Do wątku zaprasza postaci zarówno te dobre jak i złe, sojuszników oraz wrogów. Płeć i rasa są dla niego bez znaczenia.
Jego jedynym warunkiem jest przebywanie z początku w mieście portowym lub na oceanie - a więc blisko wody :>
Chętnych zapraszam na
Aktualne
- Lyric
- Przybysz z Krainy Rzeczywistości
- Profesje:
- Kontakt:
Pragnąłbym wrócić do pisania na forum, po dość długim czasie nieobecności. Czy zechce ktoś przeżyć mniejszą, lub większą przygodę z nieobliczalnym,cierpiącym na rozdwojenie jaźni chłopakiem?
Nieaktualne
Nieaktualne
- Dartan
- Zbłąkana Dusza
- Rasa: Piekielny, Łowca Dusz
- Profesje:
- Kontakt:
Błądzący po pustkowiach i rozdarty Łowca Dusz poszukuje duszyczki do towarzystwa. Ktoś chętny?
Aktualne
Aktualne