Leki przeszły z konkursu, wymieniłam tylko te, które zostały zgarnięte
O CO CHODZI:
W temacie znajdują się grafiki różnych medykamentów, które docelowo mają trafić do Almanachu Medycznego w Grymuarze. Grafika całości jest pomniejszona i dopasowana do forum, po otworzeniu jej (prawy przycisk myszy -> pokaż obraz) pokaże się ona w rozdzielczości docelowej, w której każdy obrazek ma rozmiar 400x533 px. Waszym zadaniem jest opisanie wybranej rośliny, lub roślin. Jeżeli ktoś potrzebuje większej wersji grafiki może napisać do mnie na , , albo gg, które są podane w profilu
ZASADY:
1. Można wybrać więcej niż jedną grafikę.
2. Po wybraniu grafiki należy wpisać w poście, którą chcecie dla siebie: Biorę 2, Dla mnie 9 i 11, Ja 7,13 i 1 i tym podobne. Wtedy wiadomo, że grafika jest zaklepana. Dodatkowo na dużej grafice skreślam te, które ktoś już "przygarnął"
3. Specyfikację znajdziecie w Almanachu Medycznym, w Grymuarze.
4. Opisany lek proszę o wysyłanie na adres mail: granicapbf@gmail.com (na mailu jest mi łatwiej posortować wasze prace), w wyjątkowych przypadkach można wysyłać je na .
5. Proszę byście nie używali w opisach tabulatorów. Powodują one, że tekst w grymuarze zmienia się w cytat, bez nich będzie mi po prostu łatwiej dodać wasz opis.
6. Najlepsze są teksty bez zbędnego formatowania, ponieważ przy dodawaniu i tak muszę sformatować go pod grymuar.
Archiwum projektów ⇒ Leki - Runda 1
- Niara
- Pani Snów
- Rasa: Anioł Światła
- Profesje: Władca , Mag , Opiekun
- Ranga: Administrator
- Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
- Kontakt:
Leki - Runda 1
Królowa Niara
Królowe na trony!
"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."
“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
Królowe na trony!
"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."
“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
- Esmeralda
- Poszukujący Marzeń
- Rasa: Przemieniony
- Profesje: Wojownik , Włóczęga
- Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/ekspert%20moderator.png[/img]
- Kontakt:
I jeszcze tu 7 bo mnie wena trafiła